Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Proyek Solusi IVEN Afrika IV Disetujui dening Pakar GMP Jerman

Ing tanggal 22 Nopember 2021, pambangunan proyek botol plastik Tanzania perusahaan kita bakal rampung, lan kabeh peralatan mekanik ana ing tahap instalasi lan komisioning pungkasan.Saka situs proyek sing wiwitan mbukak lan kosong nganti pabrik farmasi sing resik lan rapi, proyek turnkey saka awal wis rampung.Ing taun kepungkur utawa luwih, insinyur kita ora wedi karo bebaya epidemi, kanthi teliti lan profesional ngrampungake syarat proyek pelanggan kanthi tepat.Dedikasi para insinyur sing adoh saka omah ora mung diakoni dening pimpinan lan kolega perusahaan, nanging uga dipuji dening para pelanggan.Mugi engineers bakal nggawe terus-terusan efforts kanggo mburi lan tangan ing jawaban sampurna kanggo project botol plastik.Kabeh kolega Shanghai IVEN nunggu sampeyan mulih!

Sawise mriksa, ahli Jerman menehi pujian sing dhuwur banget kanggo proyek iki, kanthi lengkap memenuhi syarat GMP EU, lan kanthi kualitas lan teknologi sing dhuwur.Miturut persetujuan iki, ing mangsa ngarep, pelanggan bakal bisa adol barang IV menyang pasar Jerman.

km8hv


Wektu kirim: Nov-23-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita