Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Lini Produksi Ekstraksi Herba (Ekstrak Artemisinin, Ekstraksi CBD)

Pambuka singkat:

Seri sistem ekstraksi herbal tanduran kalebu sistem tangki ekstraksi statis / dinamis, peralatan filtrasi, pompa sirkulasi, pompa operasi, platform operasi, tangki panyimpenan cairan ekstraksi, fitting pipa lan katup, sistem konsentrasi vakum, tangki panyimpenan cairan pekat, tangki udan alkohol, alkohol menara pemulihan, sistem konfigurasi, sistem pangatusan.


Detail Produk

Tag produk

Ekstraksi Herb Line Produksi Pengenalan:

Rasa lan wewangian alami: godhong tembakau, sari sing bisa dipangan, sari kimia saben dina, sari rasa.

Ekstraksi tanduran: lini produksi obat-obatan herbal Cina tradisional, obat bahan mentah kanggo ngolah proses kasebut.Balung: ekstraksi balung, kolagen balung, rasa sing bisa dipangan.

Fermentasi biologis: rekayasa genetika, rekayasa sel, rekayasa fermentasi, rekayasa enzim.

Prosedur Produksi:

1. Kanggo Processing dhisikan saka bahan mentahan, liwat nglereni, crushing, screening lan liya liyane, kanggo nindakake bobot saka wis cast, sub paket;

2. Miturut proses sing beda-beda, pilih metode ekstraksi tekanan sing beda (ekstraksi materi saka cara materi sing beda), liwat pirang-pirang ekstraksi kanggo entuk bahan sing dibutuhake;

3. Material slag dening hanging kandhang utawa Rotary mbuwang cara, ngumpulake nyisakke;

4. Sawise extraction saka Filter dhisikan, liwat cooling dadi panas, centrifugal bola perawatan, njaluk Cairan extract;

5. Extract dening konsentrasi suhu kurang, misahake Cairan, misahake solvent Cairan, Kapadhetan dhuwur, konsentrasi dhuwur saka musataken;

6. Konsentrasi liwat penyebaran reaksi, nyukur pipa, penyebaran sterilisasi, akses menyang intermediet;

7. Penengah kanthi ngisi, sterilisasi, akses menyang produk cair;utawa kanthi garing, nggiling, lsp.

8. Peralatan kunci kanggo nggunakake teknologi canggih, cepet, daya adaptasi sing kuat, produk berkualitas tinggi;

9. Sistem proses kabeh ditutup, uap, banyu panas, daur ulang pelarut organik, hemat energi, efisiensi dhuwur, ijo, perlindungan lingkungan sesuai karo perkembangan internasional;

lini produksi ekstraksi herbal
lini produksi ekstraksi herbal

Ing basis saka aliran proses tradisional, iku bisa éling kontrol automation proses kabèh proses, ngatur kabeh instruments titik deteksi dibutuhake dening proses (suhu, meksa, tingkat Cairan, tingkat aliran, katup kontrol otomatis, etc.), ngrancang urutan kontrol otomatisasi aliran proses sing cocog lan program reresik otomatis CIP online, pilih piranti lunak kontrol otomatis dhuwur-mburi, nambah stabilitas sistem, lan bisa njupuk kamar kontrol pusat DCS;

Sistem kontrol informasi EMS ditambahake kanthi basis otomatisasi bengkel, lan data bengkel, data manajemen materi, proses persetujuan materi, manajemen rilis, pemantauan video bengkel, manajemen proses lan konten liyane sing gegandhengan diintegrasi lan terpusat, supaya manajemen bisa nuduhake informasi workshop kapan lan ing ngendi wae.

Pilihan katup instrumen bengkel otomatis, nggunakake instrumen nirkabel canggih kanggo nggawe jaringan transmisi nirkabel bengkel, beda karo kabel tray kabel tradisional, supaya tata letak bengkel katon prasaja lan apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita